"Značka roku" 2024

 

 Winer 7

Společnost NUGA BEST byla již osmým rokem v řadě oceněna cenou 'Značka roku 2024' v kategorii zdravotnických prostředků v Jižní Koreji a Číně.

winer 2024 1

 

Ocenění „Značka roku“ slavící své 22. výročí pořádá Korea Consumer Brand Committee a pořádá Korea Consumer Forum. Tato prestižní událost každoročně vybírá nejlepší značky, které v průběhu roku vedly ve svých oborech na základě hodnocení odborníků a spotřebitelských průzkumů, což z ní dělá největší ceremoniál udílení cen značek v Koreji.

 winer 2024 2

Letos se od 8. do 21. července zúčastnilo přibližně 3,7 milionu lidí, kteří odevzdali celkem 26,89 milionu hlasů. Mezi nimi Nuga Best získala nejvíce hlasů od spotřebitelů v Jižní Koreji a Číně v kategorii zdravotnických prostředků a získala tak čest vyhrát cenu Brand of the Year již osmý rok v řadě.

winer 2024 3 

Společnost Nuga Medical vyjadřuje  svou nejhlubší vděčnost zákazníkům za jejich trvalou podporu. Toto ocenění ukazuje, že naši zákazníci oceňují naši politiku, která staví zákazníky na první místo a poskytuje příležitosti vyzkoušet si naše produkty nejprve v příjemném prostředí, než se rozhodnou pro nákup.

winer 2024 4

Společnost "Nuga Best" vyrábí tepelné, ultrazvukové, nízkofrekvenční zařízení pro domácí použití.

Výrobky Nuga Best na trhu v České Republice víc než 12 let, máji všechny certifikáty potvrzující kvalitu a bezpečí a vhodné pro použití v domácích podmínkách.